• 2 sene önce
  • 0 Yorum
  • 476 Görüntülenme

Facebook Hesabı Tamamen Nasıl Silinir?

delete-facebook4677-s

Facebook Gizlilik Ayarları sayfasından Facebook hesabınızı dondurmanız mümkün. Hesabınızı dondurduğunuz taktirde Facebook kullanıcıları herhangi bir aramada sizi bulamazlar. Profiliniz Facebook hizmetinden anında kaybolur. Fakat gönderdiğiniz mesajlar ve bazı bilgiler diğer kullanıcılar tarafından görülmeye devam eder. Daha sonra yeniden Facebook kullanmaya devam edebileceğiniz ihtimaline karşı Facebook profil bilgilerinizi, fotoğraflarınızı, arkadaşlarınızı ve benzeri bilgilerinizi saklar. Tekrar hesabınızı aktif ettiğinizde bu bilgilerin hepsine olduğu gibi ulaşabilirsiniz.

Facebook\’u yeniden kullanmayı düşünmüyor ve hesabınızın tamamen silinmesini istiyorsanız hesabınızın kurtarma seçeneği olmadan kalıcı olarak silinmesini sağlayabilirsiniz. Fakat bu işlemi yapmadan önce eklediğiniz bütün içeriklerin silineceğini ve hesabınızı aktif edemeyeceğinizi unutmayın. Hesabınıza giriş yapın ve linke tıklayın. Aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız. Hesabımı Sil seçeneğine tıklayarak Facebook hesabınızı tamamen silin.

Benzer Konular

Yorumlar & Görüşler

Daha önce yorum gönderilmemiş. İlk yorumlayan siz olun!

Yorumunu Gönder

Son Yazılanlar