Arapkir Kızartması Tarifi Resimli

Konusu 'Nefis Ev Yemekleri' forumundadır ve Yavuz tarafından 14 Temmuz 2012 başlatılmıştır.

  1. Arapkir Kızartması Tarifi Resimli

    Malzemeler :

    2 kg kemikli et, kuzu budundan
    3 adet soğan , ince doğranmış
    3-4 yemek kaşığı salça
    125 gr margarin
    1 kutu yoğurt
    karabiber
    tuz

    Tarifi :

    Margarini ılıtıp, yumuşatın. Bütün malzemeyi bir kapta kanştın ve etlere iyice yedirin. Sıvanmış et parçalarını tencereye koyun ve artan malzemeyi etlerin üzerlerine dökün. Ağır ateşte kendi suyunu çekene kadar pişirin. İki bardak su ilave edin, malzemeler suyu çekinceye dek pişirin. Yanında pilav ile servis yapın.
    [​IMG]