Et Yemekleri Erzurum Cağ Kebap Nasıl Yapılır

Konusu 'Nefis Ev Yemekleri' forumundadır ve Yavuz tarafından 9 Temmuz 2012 başlatılmıştır.

  1. Et Yemekleri Erzurum Cağ Kebap Nasıl Yapılır

    1-1 adet orta boy soğan
    2-Yarım bardak yoğurt
    3-Bir-iki tutam tuz ve karabiber
    4-5 adet domates
    5-8 adet yeşil biber
    6-1 adet kuzu budu
    kuzu budunda yağ ve sinir olmamalı.

    Kuzu budumuzdan küçük parmak kalınlığında dilimler kesilir. Karabiber, tuz, yoğurt ve soğanımızı doğrayıp kesmiş olduğumuz et ile birlikte 1 gün terbiye edin. 24 saat geçtikten sonra etlerimizi şişlere takın ve kısık köz ateşinde çevirmeye başlayın. Pişen kısımları küçük kuşbaşı gibi dilimler halinde keserek servis edebilirsiniz.
    [​IMG]