Facebook Hesap Silme 2013

Konusu 'Sosyal siteler' forumundadır ve Elif tarafından 14 Nisan 2013 başlatılmıştır.

  1. Elif

    Elif Yönetici Admin

    'Facebook Hesabını Silme 2013'

    Bir çok kullanıcı facebook'da hesabını bazı nedenlerden dolayı kullanmak istemeyebilir. Facebook kullanıcı hesap ayarlarına bakarak Facebook hesap silme işlemine nereden nasıl başlaması gerektiğini kestiremez. Bu yazımızda Facebook'ta Hesap Silmenin en basit ve kestirme yolunu detaylı olarak anlatacağım.

    Biliyorsunuz Facebook'ta hesabımızı dondurduğumuz vakit hesap geçici olarak devre dışı bırakılır. Dilediğimiz zaman yeniden hesabımıza geri dönüş yaparak kaldığımız yerden hesabı kullanmaya devam edebiliyoruz. Fakat hesabı tamamen silmenin geri dönüşü yok.

    Bu nedenle bu işlemi yapmadan önce iyi düşünün ve ona göre kararınızı verin. Hesabınız silindiği takdirde facebook üzerindeki tüm bilgileriniz de geri gelmemek üzere silinir. Ayrıca grup ve sayfa yöneticilerinin başka yöneticisi yoksa sayfalar da kalıcı olarak kapanmaktadır.


    Facebook hesabını silmek için yapılacak işlemleri sırasıyla aşağıdaki gibi uygulayalım ;

    İlk adım; facebook hesabınızdaki bütün uygulamaları silmemiz gerekmektedir. Ekranın sol kısmındaki 'Uygulama Merkezi'ni seçin ve uygulamalarım sekmesine giriş yapın. Karşımıza çıkan tüm uygulamaları ''X” işaretlerine basarak kapatın..
    [​IMG]

    İkinci adım; https://www.facebook.com/help/delete_account bağlantısına tıklayın ve açılan onay penceresindeki bilgileri doğrulayarak ''hesabımı sil'' seçeneğine basın. Karşınıza çıkan formda şifre ve onay kutusunu girerek işlemi sonlandırmış oluyorsunuz.
    [​IMG]

    Not: İki hafta boyunca hesabınıza hiç bir şekilde giriş yapmadığınız takdirde hesabınız silinecektir.