Facebook Hesap Silme Nasıl Yapılır

Konusu 'Sosyal siteler' forumundadır ve Yavuz tarafından 9 Nisan 2013 başlatılmıştır.

  1. Facebook Hesabı Tamamen Nasıl Silinir Resimli Anlatım

    Facebook profilinizi kalıcı olarak tamamen silebilirsiniz. Facebook hesabınızı herhangi bir sebeple kapatıp bütün bilgilerin kalıcı olarak silinmesini istiyorsanız aşağıdaki işlemleri takip edebilirsiniz. Facebook hesabınızı kalıcı olarak tamamen sildikten sonra 14 gün geri dönme mühleti veriyor. Bu sürenin sonunda mesaj adresinizi kullanıp tekrar giriş yapmazsanız hesabınız kalıcı olarak siliniyor.

    [​IMG]
    Öncelikle facebook ana sayfasının sağ alt köşesindeki diğer butonunu basıp açılan pencereden yardım seçeneğini tıklıyoruz.
    [​IMG]
    Açılan pencereden hesabınızı yönetin sekmesinden hesabı silme ve dondurmayı seçip,
    [​IMG]
    Hesapları silme başlığından hesabımı kalıcı olarak nasıl silebilirim seçenepini tıklıyorsunuz.
    [​IMG]
    Açılan metin arasında mavi yazı ile bu formu doldurun linkini tıklayarak hesap silme işleminizi başlatmış oluyorsunuz.
    [​IMG]
    Facebook kısa bir açıklama yaparak hesabımı sil seçeneğini karşınıza çıkarıyor.
    [​IMG]
    Hesabımı sil butonunu tıkladığınızda şifrenizi ve doğrulama kodunu girdikten sonra hesabınız kalıcı olarak silinmiş oluyor. 14 gün içinde silme işlemini yaptığınız mail adresi ile tekrar giriş yapmazsanız bir daha bu profile ulaşamazsınız. Hesap kalıcı olarak siliniyor fakat facebook ana serverin de mutlaka bilgileriniz resim ve videolarınız duruyordur. Oradan silinmesi biraz daha uzun bir sürede olabilir. Yasal işlemler için gerekli görüldüğünde silinmişte olsa üzerinden uzun zaman geçmişte olsa mahkeme kararı ile bilgilere tekrar ulaşılabilir. yawux@webokur