Facebook Hesap Tamamen Silme

Konusu 'Sosyal siteler' forumundadır ve Lavinia tarafından 30 Kasım 2013 başlatılmıştır.

  1. Facebook hesabını tamamen silme

    Facebook hesabınızı Gizlilik Ayarları'ndan dondurabiliyorsunuz. Fakat bu durum sadece hesabınızı tekrar giriş yapana kadar kapalı tutuyor. Hesabınızı tamamen silmek istiyorsanız önce hesabınıza giriş yapın sonra linke tıklayın. Açılan sayfada Hesabımı Sil butonuna tıklayın ve hesabınızı tamamen silin.