Karışımlar için Baharat Tarçın

Konusu 'Bitkisel Tedavi' forumundadır ve Elif tarafından 10 Eylül 2013 başlatılmıştır.

  1. Elif

    Elif Yönetici Admin

    Tarçın; romatizma, kireçlenme ve nezle gibi soğuk algınlığı sonucu meydana gelen hastalıklar için hazırlanan karışımlarda kullanılan tatlı, yatıştırıcı doğaya sahip, sıcak bir baharattır. Soğuk bir kış gecesinde, çok üşüdüğünüzde sarılmış bir tarçın çubuğu demlenmekte olan çayınızı tamamlayabilir. İçerken sizi ısıtacak ve sağlığınız için çok faydalı olacaktır. Tarçın bakteri, virüs ve mantar kaynaklı hastalıklarla savaşan bir antiseptiktir. E. coliyle savaşır. Anestezik ve sindirime yardımcıdır. Bütün bu hastalık direnci, lezzet için kullanılan basit bir tarçın çubuğu sayesinde!
    [​IMG]

    Yararlı kısımları: İç kabuk