mutfaktaki püf noktalar

Konusu 'Nefis Ev Yemekleri' forumundadır ve Hilal tarafından 5 Mart 2012 başlatılmıştır.

  1. Sarmısağa ihtiyacınız olduğu anlarda kabuğunu ayıklamaktan sıkılıyorsanız, fazla miktarda sarmısağı bir seferde soyun. Sonra da zeytinyağı dolu bir kavonoza atıp, burada saklayın. Bu şekilde hem uzun süre muhafaza etmiş hem de içinde bulunduğu yağla yemeklerinize, salatalarınıza ayrı bir lezzet kazandırmış olursunuz.


    [​IMG]
     

  2. Cevap: mutfaktaki püf noktalar

    peki bu isleme tuz katiliyormu?
     


  3. Cevap: mutfaktaki püf noktalar

    Hayır tuz sarimsağın yumuşamasına sebep olur...
     
    Son düzenleme: 6 Mart 2012