Taze Otlar

Konusu 'Güncel bilgiler' forumundadır ve Elif tarafından 25 Haziran 2013 başlatılmıştır.

  1. Elif

    Elif Yönetici Admin

    Bazı otların örneğin fesleğenin taze halde kullanılması kuru fesleğen kullanılmasından daha iyidir. Eğer bir tarifte kuru fesleğen kulanılması gerektiği yazıyorsa, siz kuru yerine taze fesleğen kullanabilirsiniz.

    Fesleğenin tazesini kullanacaksanız, tarifte yazan kuru fesleğen miktarının, 3 kat fazlasını yemeğinie koyun. Öeneğin 1 çay kaşığı kuru fesleğen veya kekik kullanacaksanız, 1 yemek kaşığı tazesinden ekleyin.


    [IMGALT=http://img.webokur.net/upl/uploads/taze-otlar-45527.jpg]taze-otlar-45527[/IMGALT]