Matematik şiirleri Matematik konusunda yazılmış şiirleri aşağıda bulabilirsiniz. Matematik Matematik farklı diğer bilimlerden Etkilenmez fikirlerden insanlardan ölümlerden Anlamayan için bilinçsizce çalınan bir gürültü Anlayana dinlemeye doyulmayan bi senfonidir Asla bıkamazsın dinlemekten. Toplamak bölmek çarpmak hayatın birer önemli kesidi Çıkarmak ise bunlara olumsuz ölüm seli Hepsi birbirine baglı ve saygılı Tıpkı ölüm ve hayat gibi MATEMATİK Eksi,artı,bölü,çarpı. Bunlar matematiğin kralları, Çok iyi kavramalı. İşlemlerini yapmalı. Sıfır her şey yutar, Süpürge gibi çeker. Çarpı sayıyı dev gibi yapar, Bölme ,çıkarmayı emer. Artı dersin,büyür, Eksi dersin,küçülür. Bunlar matematiğin sözüdür, Dört terime bölünür. Artı,çarpı,bölü,eksi, Çok iyi öğrenmeli. Beste YILMAZ Matematiğin andı Denklemim, Artıyım, Yaklaşmayın çarparım. İlkem, Eksileri korumak, Artıları soymak. Matematiği sayıları, Ailemden çok sevmektir. Ülküm, Yükselip sayıları dövmektir. Ey büyük matematik, Açtığın doğruda, Gösterdiğin sayılara, Durmadan seveceğime, Ant içerim. Sayılarım, Tam sayılar kümesine armağan olsun. Ne mutlu matematiği sevenlere.
matematik ilmini dahada kötüleştiren ne şiirler gördüm ama bukadarda olmaz buşiirler okötü şiirlere göre muhteşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem,
Bayıldım süper tebrik ediyorum öbür sitelerede baktım en güzel akrostişleri burda buldum. ÇOOOOOOO...OOOOOK teşekkürler
gerçekten güzel olmuş ve biraz da saçma olmuş çünkü ne mutlu türküm sözünü değiştirmemeliydiniz ama yine de teşekkür ederim...........
La Yalancılar Bu sizin Degilki o şiiri ben buldum be hm onu ilk e ödevde paylaştım matematik andını.Ne Yalancılar var vay be....Kesin nickimidi çalarlar şimdide.